Foto's en verhaaltje
Door: Renske/Miranda en Rosanne
Blijf op de hoogte en volg Rosanne
24 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Hillcrest
We hebben vandaag even een paar foto's op de site gezet, zodat jullie kunnen zien wat we allemaal doen hier en waar we ons donatiegeld aan besteden. Er zijn veel meer dingen waar het donatiegeld naar toe is gegaan, maar het past helaas niet allemaal op de site.
Deze week zijn we begonnen met afscheid nemen, met name voor Miranda omdat zij aanstaande maandag alweer vertrekt richting nl:( Afgelopen dinsdag zijn we verder gegaan met schilderen bij Nqobile, het is nu bijna af, morgen gaan we het afmaken. Ook zijn we naar dreamcentre geweest en hebben we koffie met gebak/broodjes gegeten met een aantal vrouwen. Dit was voor hun een leuk uitje. Ook mochten ze iets uitzoeken bij een warenhuis.
De wc bij Tholuthando is zo goed als klaar en de twee slaapkamers zijn in aanbouw dankzij jullie steun! echt geweldig! zodra we er fotos van hebben zullen we die plaatsen!
Vandaag vieren we de verjaardag van Sam, onze 'houseguard', dit wordt waarschijnlijk weer een grote gezelligheid!
Groetjes vanuit een zonnig Afrika!!
24 Augustus 2006 - 15:16
SRens:
Hey lieve Drens, eindelijk je site gevonden en even alle verhalen gelezen! supergaaf! ook mooie foto´s! is wel weer heel anders dan zuid-amerika... haha. pas goed op jezelf en heel veel plezier straks met het reizen! liefs, je naamgenootje -
24 Augustus 2006 - 15:22
Alette:
Hoi Miranda,
Erg leuke foto's hoor. Geweldig om te zien. Nog een paar leuke dagen gewenst en tot gauw! Een goede terug reis maandag.
Liefs, Alette -
24 Augustus 2006 - 15:30
Marc:
Erg leuke foto's! Vooral die van de kindjes op het speelkleed, daar waren ze erg blij mee zo te zien! :-) -
24 Augustus 2006 - 17:36
Chineke:
oooh wat lief!!! wat n schatjes!! -
24 Augustus 2006 - 18:55
Kobus En Anja:
Hallo meiden, hartstikke leuk dat we jullie hier vanuit Italie kunnen volgen. Nog veel plezier daar en voorzichtig met jullie rondreis. -
25 Augustus 2006 - 18:05
Petra:
Lieve Miranda,
Wat een mooie foto's. Zeker die van jou met dat baby'tje. Lief hoor. Een hele goede terugreis en we spreken elkaar snel.
Liefs Peet -
25 Augustus 2006 - 22:15
Hilde:
Hey meiden! Wat een indrukwekkende verhalen zeg! Blij dat jullie zoveel kunnen betekenen voor onze medemens! Hartstikke trots op jullie!
Wij, Jeltina en ik zitten nu in het regenachtige hotel in Rotterdam deze berichtjes te schrijven! Tot snel weer! Maar eerst nog genieten van alle belevenissen en keeep on tje good work!! :D
Liefs, knuffel en dikke kus, Hilde -
27 Augustus 2006 - 10:46
Jan & Pytsje:
Hallo Rosanne, eindelijk kon ik de site vinden.Wat hebben jullie al veel beleefd, leuke en trieste dingen, maar het is erg interessant om het te volgen via internet en de foto\'s natuurlijk. Nou geniet er nog even van en sterkte met alles
groetjes Jan en Pytsje -
28 Augustus 2006 - 10:04
Ilse:
Hooi :)
Hoeist met jullie? Bij ons is heeeeeeeeeel veel regen....:(
Ben best wel een beetje jaloers op jullie mooie weer...
Bedankt voor het verjaardags essemesje :)
^
| Moest ik van Eva typen...
Groetjes, Ilse, Eva en Akke :) -
28 Augustus 2006 - 10:04
Siska:
En ook groetjes van mij! -
30 Augustus 2006 - 07:41
Liesbeth:
Hey lieve rens, en de rest..ik heb eindelijk internet dus al jullie verhalen gelezen! Echt super wat jullie daar doen..en wat een schatje die kindjes!! Ik stuur je nog even een email rens, liefs en een hele dikke kus van je ex-buurvrouw :-(