Safari!

Door: Renske/Miranda en Rosanne

Blijf op de hoogte en volg Rosanne

12 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Durban

Hallo! deze keer een berichtje vanuit een hostel midden in the bush! We zijn vandaag naar het Hluhluwe park geweest en het was erg leuk! we hebben vier van de big five gespot! een buffel, olifant, neushoorn, cheeta! alleen de leeuw liet zich niet zo makkelijk observeren maar we hebben een luipaard gezien en dat schijnt vrij uniek te zijn:) Afgelopen dagen zijn we naar Nqobile (kinderopvang) geweest, we hebben weer huizen gebouwd en we zijn naar het gezin geweest.We hebben aan de mensen van de projecten gevraagd wat ze nodig hebben en we willen dit (met dank aan jullie sponsorgeld) maandag voor hun gaan kopen. We hopen dit deze zelfde week nog aan hun te kunnen schenken zodat ze er meteen gebruik van kunnen maken. Donderdag hebben we een poging gedaan tot dolfijnen kijken, we hebben er alleen geen een gezien alleen de rit met de boot was al erg 'exciting'! de een vond het alleen leuker dan de ander.... We gaan zo aan de braai, de zuid afrikaanse barbeque wel te verstaan! tot horens! groetjes ons

• 12 Augustus 2006 - 18:40

Roelof:

Hey dames, dat klinkt niet slecht. Heelhuids daar weg gekomen neem ik aan... veel plezier en succes nog daar. Ik kijk uit naar de volgende verhaal en set met foto's groeten Roelof

• 12 Augustus 2006 - 18:44

Chineke:

ooohh waarom ben ik in dit suffe regenachtige nederland en jullie daar in 'exciting' ZA!! Met deze verhalen maken jullie me echt jaloers hoor.

Mn ouders en ik wilden nog n donatie doen, maar ik ben nooit zo snel met die dingen. Kan dat nog of heeft dat geen zin meer.

laten jullie t ff weten.

veel plezier nog.

liefs mij

ps mis jullie wel n beetje hoor. Baal ervan dat ik niet ben mee gegaan. :(

• 13 Augustus 2006 - 09:14

Kobus En Anja:

Wat geweldig op safari!
    Huizen bouwen gaat wel snel zeker.
    Nu alleen reacties via SMS,we gaan op vakantie!

• 13 Augustus 2006 - 12:12

Grietsje:

Woh.. op de safari is Douwe jaloers hoor, hij had graag met jullie meegeweest naar het park.
    Maak maar lekker veel foto's zodat we later nog met je kunnen nagenieten van alle moois wat je daar nu allemaal ziet in Afrika.
    Nog veel bouwplezier de komende tijd, en nog fijne weken daarginder.

• 14 Augustus 2006 - 03:39

Jorn:

De dames vermaken zich wel kan ik wel begrijpen uit de tekst!! Bevallen de anti-bacteriele zooislippers nog renske? En uiteraard weer foto's van rosanne met een cocktail in de hand...!! ;) Nou dames nog veel plezier en hou ons op de hoogte.

gr J

• 14 Augustus 2006 - 06:55

Pake:

Hoi Renske en oare meiden
    Jimme hawwe it wol goed nei,t sin liket my ta, as ik de berjochten sa oer les. Goede winsken fan pake Tjitte

• 14 Augustus 2006 - 08:47

Renske\'s Nichtjes!!:

Hey Renske!! En Rosanne!!
    Hoe is het met jullie?? kunnen jullie ook mailen?
    Is het leuk in Afrika?
    Heeeeeeeeeeeeeel veel plezier in Afrika! :)
    En bouwen júllie die huizen?
    GOED!!!!!!! :D
    veeeel liefs en -XxX-
    Ilse en Eva (en Siska)

• 14 Augustus 2006 - 12:22

Heleen:

Ha Mir,

Klinkt allemaal erg goed wat jullie daar allemaal doen. Je kunt je bouwervaring in iedergeval goed gebruiken! Wel gaaf dat je die wilde dieren nu eens in het wild ziet i.p.v in de dierentuin. Jammer dat de dolfijnen het af lieten weten. Veel plezier nog

Dikke kus Heleen

• 14 Augustus 2006 - 14:05

Tjes:

Hey,
    Gaat wel lekker daaro zo te lezen. Ben blij dat jullie het nog steeds naar jullie zin hebben! Enne Rosanne, ik heb nog 2 kadootjes voor je als je terug komt....ben je al nieuwsgierig? hehehe.. maar doe voorzichtig en hou je taai! dikke Tût van mij

• 14 Augustus 2006 - 21:16

Frans Ter Bekke:

Fantastisch dat jullie naast het mooie werk met de kinderen zo kunnen genieten van de natuur. Veel succes en natuurlijk veel plezier.

Groetjes van Annelies en Frans ter Bekke

• 15 Augustus 2006 - 09:50

Al;derina:

Hoi meiden.
    Wat leuk dat jullie dit allemaal ondernemen.
    Het is vast wel hard werken.Nu nog op zoek naar de 5e van de big five.
    Veel succes allemaal.

• 15 Augustus 2006 - 10:06

Gerrit En Ans Stroot:

Hallo Miranda:
    Het klinkt alle maal goed wat jullie doen.
    We wensen jullie verder veel succes en lol met elkaar.

• 15 Augustus 2006 - 10:11

Marleen:

He Rens! Klinkt allemaal zo geweldig!! Dikke kus vanuit een regenachtig Groningen (en een tochtige lb, brrrr...)

• 15 Augustus 2006 - 17:50

JMs:

Hoihoi,

de heerenveense courant is gewaarschuwd, waarschijnlijk komen jullie erin met het geweldige werk wat jullie daar doen!
    Sverre mist zijn tante wel heel erg hoor!

Groetjes van ons allemaal!

• 15 Augustus 2006 - 17:53

Jildert:

he famkes! alwer in moai ferhaaltsje fan jim hjer! ik les no pas iets oer donaasjes trwns. mar dat wol ik eins ek wol dwaan as ik jim der mei helpe kin wat dingkjes op poaten te krijen der. ik hear it wol! groeten uit het zonovergoten frieslan!

• 15 Augustus 2006 - 19:02

Frans En Ria Wildemors:

Hoi Miranda,
    Leuk dat jullie op Safari zijn geweest en 4 van de big five hebben gezien.Wat fijn dat jullie al wat spulletjes voor die kinderen hebben gekocht.Zorg maar goed voor ze. Heel veel succes en laat maar gauw weer wat foto's zien. We zijn benieuwd.
    Groetjes en een dikke kus van ons