Geen fotos helaas

Door: Renske/Miranda en Rosanne

Blijf op de hoogte en volg Rosanne

05 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Durban

Hallo allemaal! hier weer een update van ons! ditmaal vanuit het zonnige durban. We zitten nu al enige tijd achter de computer, we hadden fotos al op de computer maar op de site wilde niet lukken helaas. hopelijk volgende keer met een snellere computer wel! dus die houden jullie van ons tegoed:) Het gaat erg goed hier. Donderdagochtend hebben we gebouwd aan een huis, dwz timmeren en graven. Dit was erg leuk om te doen. En we zijn er erg goed in uiteraard! S middags gingen we naar het babyhome, evenals vrijdagochtend. De babys zijn erg rustig en stil maar komt natuurlijk ook doordat ze ziek zijn.Gistermiddag hebben we onszelf overtroffen door naar de dreamcentre te gaan. Dit is een kliniek voor volwassenen die aids hebben. We hebben bingo met ze gespeeld en ze vonden het geweldig, eveneens wij. De prijsjes waren chips en koekjes, dit vinden ze eveneens super:) Vandaag zouden we gaan dolfijnen kijken alleen de golven waren te wild zodoende mochten we de zee niet op. We zijn lekker op het strand geweest, lekker kleurtje gekregen, lekkere surfkerels gezien dus wij vermaken ons hier prima! we gaan zo nog eventjes snel shoppen en dan worden we weer opghaald om naar onze home te gaan. Waar we sinds gisteravond geen water meer hebben.. nou ja, lekker primitief:P Vanavond gaan we bruut op stap in hillcrest ofzo, lekker coctailtje drinken en mooie mannen spotten! morgen gaan we met onze guard naar de kerk! lijkt ons ook een hele belevenis.. nu gaan we nog stoppen want we willen nog even shoppen! doei! heel veel liefs van de ladies of Shongweni

• 05 Augustus 2006 - 16:02

Chineke:

he meiden,

klinkt goed allemaal!! lekker shoppen wat bingo spelen... lijkt me ook wel wat ;)

ik heb voor vanavond al een paar slachtoffers gevonden die met mij op stap willen.

stapze vanavond.

liefs chineke

• 05 Augustus 2006 - 22:15

Elise:

Wow Rens!! Wat een gave dingen doen jullie!! Ben helemaal onder de indruk. Dat zoiets kleins als chips en koekjes daar al zoveel kan betekenen he?! Heel veel plezier en succes in ieder geval nog! Liefs, Elise

• 06 Augustus 2006 - 12:21

Alja!:

heej rens!! Veel succes daar!! volgens mij hebben jullie het er super!! zet m op!en see you later!! dikke tut al!

• 06 Augustus 2006 - 13:33

Jildert:

he rens en roos! moai fuort dus ha ik wol troch! keep up the good work der dames! succes en in dikke tut fan jildert!

• 06 Augustus 2006 - 18:09

Douwe, Grietsje En De Rest:

Hoi Roosje,

We hebben met genoegen gelezen, dat jullie je zo prima vermaken. Worden jullie ook wel een beetje moe van het vele werk dat je moet verzetten? de dagen bestaan toch niet alleen maar uit plezier maken? Hebben jullie inmiddels weer de beschikking over water? Anders wordt de dorst wel erg groot. Of niet soms?
    Met de aanstaande moeder Famke gaat alles goed. Ze dijt enorm uit. Officieel moet ze nog drie weken, maar volgens ons komen de pups wel eerder voor het voetlicht. Als er nieuws is, melden we ons wel.

Groetjes en nog veel succes in het verre Afrika

• 07 Augustus 2006 - 08:53

Linda Schulte:

Ha die Miran en de anderen!
    Jullie vermaken je wel of niet!!Zo klinkt het in elk geval wel. veel plezier nog. Liefs linda

• 07 Augustus 2006 - 11:29

oke

• 07 Augustus 2006 - 17:37

Gerrit_ Ans Stroot:

Hallo Dames,
    We willen ons even aan jullie voorstellen,wij zijn de oom en tante van Miranda, de rest legt Miranda Jullie wel uit.
    Wat fantasties werk gaan jullie verrichten, we vinden 't heel erg knap,
    hopelijk verloopt 't zo als jullie dat graag willen.
    We wensen jullie daar heel veel succes mee, en 'n mooie tijd met elkaar.
    Gr.Gerrit-Ans Stroot

• 08 Augustus 2006 - 14:34

Lenneke:

hee R&R
    Zo te horen hebben jullie het behoorlijk naar jullie zin!
    Veel plezier daar nog!
    groetjes trienke en lenneke

• 08 Augustus 2006 - 19:31

Elbrich:

haaai!!

Klinkt leuk daar!! Goede dingen doen, maar ook leuke dingen voor jezelf!! Wat geweldig dat die mensen zo kunnen genieten van een bingo! Heel veel succes daar!! Ik ben benieuwd naar jullie volgende verhalen!! En geniet maar lekker van de cocktails ;-)en hopen dat jullie een ander keertje wel dolfijnen kunnen kijken, lijkt me geweldig!! Take care!!

Dikke kus Syts

• 08 Augustus 2006 - 21:07

Karin Dijkstra:

Rosanne en de rest,
    Geweldig om jullie op deze manier te kunnen volgen. Klinkt allemaal zeer indrukwekkend. Geniet er van(maar dat doen jullie zeker) en ga zo door met jullie goede werk.

Veel liefs van ons uit Terband

• 09 Augustus 2006 - 09:31

Nadine Kolkman:

Hoi Miran en de rest van de ladies of Shongweni, klinkt allemaal heel spannend wat jullie beleven! Is weer eens wat anders dan een stapvakantie of niet? Petje af hoor! Een mooi project. Ik wens jullie nog veel plezier en Miran tot heel snel!

Dikke kus Nadine