Nog 20 nachtjes...
Blijf op de hoogte en volg Rosanne
10 Juli 2006 | Nederland, Tjalleberd
Meerdere mensen attendeerden (!) mij erop dat ik de site even moest updaten dus bij deze :) Inmiddels is het 20 nachtjes voordat we vertrekken! het begint me echt te kriebelen, vertrek liever vandaag dan morgen.. helaas heb ik nog veel dingen die ik moet regelen en die net wel goed/niet goed komen.. Zo hoop ik een baan te krijgen in Heerenveen :) (als het goed is mag ik maandag 17e solliciteren) zo hoop ik ook op een huisje midden in het centrum waar ik nu 2e voor sta.. ook hoop ik dat het met mijn knie meevalt... vlak voor vertrek krijg ik uitslag van al deze dingen, dus worden nog spannende weekjes... Ik heb wel bijna alles geregeld en klaar voor onze vakantie! een mooie backpack tas is gekocht, medicijnen zijn gekocht (hihi denk niet dat we onder de diarree en dergelijke uit kunnen komen), een mooie klamboe is gekocht (wil natuurlijk mijn bruin getinde huid niet onder de bulten zien) en natuurlijk zonnebrand factor 50(!) al vraag ik me wel af of dat nodig is, het is daar nu winter! nou ja dat wil zeggen 20-25 graden hihi.. ook mijn inentingen heb ik bijna allemaal gehad, moet nog eentje! (wel een gedoe om elke keer voor zoon onnozel prikje naar leeuwarden te vliegen!) Nu zijn het nog de laatste dingen die gekocht moeten worden, maar daar heb ik nog ruim de tijd voor dacht ik zo:) Nou tot zover deze update! De laatste dagen voor vertrek zal ik weer eventjes updaten!! en natuurlijk als ik in Zuid afrika ben houd ik jullie op de hoogte van alle spannende dingen die we meemaken:) xx Rosanne