De eerste update vanaf Pinetown!!!
Door: Renske/Miranda en Rosanne
Blijf op de hoogte en volg Rosanne
02 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Pinetown
Nogmaals we willen heel graag dit gezin met geld steunen en mischien dat wij materiele dingen voor hun kunnnen kopen met uw donatie. Eveneens bij andere projecten is weinig, maar wij kunnen zelf hier kleren en evt. andere spullen gaan kopen voor de kinderen daar en we hebben al dingen meegenomen vanuit nederland. Vandaag hadden we nog korte uitleg over aids/hiv en vanmidag een vrije middag om te shoppen en internetten! Vanavond gaan we naar hillcrest, eten en naar een afrikaans bandje enz. Morgen gaan we habitatten! haha.. dat is bouwen aan huizen en dergelijke. Vrijdag gaan we zwemmen met de babys van de babyhome(aidsbabys) en zaterdag gaan we (hopelijk) dolfijnen/orkas/walvissen spotten en zondag gaan we met onze 'guard' naar de plaatselijke kerk in een zuludorp! met gospelkoor/dansen etc. Volgend weekend zijn we van plan om een 2daagse safari te doen. Kortom, genoeg te doen hier! leuke dingen, maar ook veel aangrijpende dingen. Voor zover onze eerste update, waarschijnlijk komen we volgende week weer in een internetcafe.. heel veel liefs van Miranda, Renske en Rosanne
02 Augustus 2006 - 11:04
Wendy:
Hey dames. Leuk om allemaal te lezen. Errug indrukwekkend. Krijg kriebels om er ook naartoe te gaan...wat een ervaring. Aan het shoppen en internetten te horen, is het daar ook nog wel enigszins modern? Rare tegenstelling lijkt me dat met de arme gezinnen en armoedige omstandigheden.
Leuk om op de hoogte gehouden te worden. ENJOY!
Liefs, Wendy ter Bekke -
02 Augustus 2006 - 11:15
Jorien:
hee rens! Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen. Hoop dat het allemaal goed gaat en dat je alle indrukken een beetje kunt verwerken..
Veel succes daar!
liefs Jorien -
02 Augustus 2006 - 11:52
Anne:
WAUW!!!!! klinkt echt fantastisch daar... ik zie het helemaal voor me en ben jaloerss!!nou rens ik heb ook een vlucht geboekt!!op 19 september!... taart in het vliegtuig!! ik kan niet meer wachten als ik jullie vehaal lees! het klinkt alsof jullie daar echt veel nuttigs kunnen doen! heel veel succes en plezier verder!
dikke kus Anne